O nama

Živimo u vremenu u kome je u potpunosti tačna krilatica „vreme je novac“! Tempo života, radno vreme, saobraćaj, gužve - sve je manje vremena za obilaske grada u potrazi za nečim što nam je potrebno.

Bačka Palanka na KLIK platforma olakšava našim sugrađanima da pronađu one proizvode ili usluge u svom gradu koje su im neophodne, a da za to potroše najmanje vremena. Sa druge strane, na jednom mestu predstavljamo preduzeća i radnje koje nude svoje proizvode i usluge potencijalnim kupcima ili korisnicima usluga.

U par klikova na svom računaru ili telefonu, moći ćete da pronađete gde se nalazi ono što vam je neophodno u svom gradu, da vidite kakvo im je radno vreme, zakažete svoj termin ili poručite proizvod koji vam je potreban.

Plaforma nudi i sve informacije o dešavanjima u našem gradu iz oblasti kulture, sporta, zabave i slobodnog vremena. Od sada je dovoljno da uđete na Bačka Palanka na KLIK i odaberete šta ćete posetiti za vikend.


Ukoliko želite da se i Vaše preduzeće pronađe na našoj platformi, slobodno nas kontaktirajte na neki od navedenih kontakata.

Logo

Bačka Palanka na KLIK

E-mail: office@backapalankanaklik.rs Telefon: +381 642070474